Helpt en ondersteunt de armoede in Zuid-Limburg  

 


Wij zijn een team van vrijwilligers die zich inzetten voor de mensen die te weinig hebben om een normaal leven te kunnen leiden. Dit omdat na alle vaste lasten niet veel overblijft voor hun dagelijkse behoefte zoals eten, drinken, kleding, meubels etc. 

Helaas door de Covid-19 maatregelen en alle omstandigheden om ons heen, is het heel moeilijk om dingen te organiseren om geld in te zamelen voor de stichting waardoor wij met pijn in ons hart u moeten vertellen dat het niet gaat lukken om met de Kerst 2020 kerstpakketten klaar te maken en te schenken aan vele mensen onder ons.Wilt u ons helpen, heeft u misschien spullen of weet u iemand die hulp nodig heeft?

Stuur ons een mail naar info@engelenmeteenhart.nl

  Of heeft u een misschien een kleine donatie

NL32INGB0004479292 t.n.v. 
P.L.A. Albertz o.v.v. Donatie stichting


Stichting 
Engelen met een Hart

 

Geregistreerd

K.v.K Limburg 

65785142

 Uw hulp is van harte welkom


  

Ons team met een flink aantal vrijwilligers

Lesley Albertz

Lesley Albertz

Positie Voorzitter

Over mij: In mijn dagelijks leven woon ik samen met mijn vriendin en 4 dochters in Eygelshoven. Ik werk in mijn eigen onderneming bij Albertz Service. Naast mijn werkzaamheden en gezin werken wij als familie vrijwillig om de mensen in Zuid-Limburg een steuntje in de rug te geven.

Paul Albertz

Paul Albertz

Positie Penningmeester

Over mij: In mijn dagelijks leven werk ik als productie-medewerker bij Boogaard textiles te Wittem. Ik ben verantwoordelijk voor de financiële middelen binnen de Stichting Engelen met een hart.

Rachelle Uerlings

Rachelle Uerlings

Positie Secretaris

Over mij: Ik ben moeder van 2 dochters en ben in het dagelijks leven in het Zuyderland Ziekenhuis in Heerlen verantwoordelijk voor de grote schoonmaak van de OK. Samen met het team zorg ik ervoor dat alles netjes op papier komt te staan en dat alles op rolletje loopt binnen de stichting.