Helpt en ondersteunt de armoede in Zuid-Limburg  

 

Kaart reading biedt inzichten


 


Zoek je naar inzicht in bepaalde aspecten van je leven? Of krijg je maar geen antwoord op je vragen? Een kaart reading geeft antwoord op veel verschillende vragen en geeft je inzicht zodat jij weer een volgende stap kunt maken.

 


Boodschappen van de engelen

 

Wat is een kaart reading? Een kaart reading is niets anders dan je vragen voorleggen aan jouw engelen. Zie mij als een tolk die informatie en boodschappen van de engelen aan jou doorgeeft. Een ander woord hiervoor is ‘channelen’. De kaart reading gaat als volgt in zijn werk: jij stelt eerst je vraag. Vervolgens trek ik een of meer engelenkaarten. Daarmee krijgen wij een beeld wat de engelen met je willen delen. Vervolgens ontvang ik het antwoord of de inzichten op je vraag en geef deze aan je door.

 

 

Welke vragen kun je voorleggen?


 

 

In een kaart reading kun je allerlei vragen voorleggen aan de engelen. Zoals:

 

 

Hoe breng ik balans in mijn leven?
Hoe kan ik mijn wens of doel realiseren?
Hoe ziet het komende jaar er voor mij uit?
Algemene vragen, bijvoorbeeld: wat is belangrijk voor mij om nu te weten?
Werkgerichte vragen
Relatiegerichte vragen

 Levenscyclus of Zielendoel vragen


 

Kaart reading op afstand

 

Wil je een kaart reading op afstand ontvangen? E-mail ons dan je verzoek met je volledige naam, geboortedatum, foto en je vraag. Binnen een week e-mail ik je dan drie datumvoorstellen waaruit je een keuze kunt maken voor de telefonische kaart reading. 


Afspraak maken?

 

Wil je meer informatie over een kaart reading? Of wil je meteen je vraag voorleggen en daarvoor een afspraak maken? Neem contact met ons op en ik zorg als tolk voor de inzichten die je nodig hebt.

Engelen kaart reading cursus

  

Wil je zelf leren hoe je een kaart reading doet, begin dan met de starterscursus en vervolgens met de cursus bevorderde.